Кметът и неговите заместници проведоха поредна приемна за граждани

петък, 26 юни 2020

Вчера бе приемният ден за граждани на кмета на Община Русе Пенчо Милков, неговите заместници и секретаря на Общината. Всеки месец след предварително записване русенци имат възможността да отправят преки запитвания по лични въпроси, да подадат конкретни сигнали или представят свои идеи пред градоначалниците.

Димитър Недев – зам.-кмет по „Комунални дейности“, посрещна граждани, чиито казуси касаят отделите „Транспорт“ и „Екология“. Към зам.-кмета по „Хуманитарни дейности“ Енчо Енчев се обърнаха хора с идеи за културни събития в града. Редът и условията за ползване на общинските жилища бе изяснен на заинтересовани граждани от Златомира Стефанова – зам.-кмет по „Икономика, инвестиции и собственост“, а сигнали, свързани с градската среда, прие зам.-кметът по „Строителство и устройство на територията“ Магдалина Илиева.

Всички срещи се проведоха лично съобразно въведените противоепидемични мерки. Датата за следващия приемен ден, както и начините за заспиване ще бъдат обявени в началото на месец юни на обновения сайт на Община Русе.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/