Община Русе

Международен фестивал по спортна акробатика "Дунавска перла"
6.11.2018
Print
Email

Международен фестивал по спортна акробатика "Дунавска перла" ще се проведе в Русе на 10 и 11 ноември.  Състезанието ще започне от 9 часа на 10 ноември, събота, в зала "Дунав", като в 11 часа е предвидено официалното откриване. Ще се включат 150 участници от шест страни – Белгия, Холандия, Италия, Гърция, Молдова и България. Очаква се присъствието и на олимпийските шампиони от Бургас Мариела Костадинова и Панайот Димитров, които спечелиха златото както в отборната, така и в индивидуалната надпревара на младежката Олимпиада в Буенос Айрес. На състезанието ще присъства и председателят на федерацията Недко Костадинов. Това ще е и контролно състезание за националните отбори на България.

Международният фестивал се организира от Спортен клуб "Акро", Акробатичен клуб "Локомотив Русе" с подкрепата на Община Русе.

Завърши вторият етап по обновяване на църкавата "Св. Архангел Михаил" в с. Сандрово
Фестивал ,,Хорова среща Свети Георги Победоносец” по повод 25-тия юбилей на детско-младежки хор „Свети Георги ...
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот