Община Русе

Заместник-кметът инж. Димитър Наков поздрави ръководството и учениците на СУ "Йордан Йовков" за 60-тата годишнина на училището
10.11.2017
Print
Email

Днес, в Голямата зала на Доходно здание, се проведе благотворителен концерт по случай 60-годишнината на СУ „Йордан Йовков“. На събитието присъстваха зам. областният управител на Област Русе Валентин Колев, зам.-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков, началникът на РУО Росица Георгиева, представители на Русенския университет, директори на училища, преподаватели, родители и ученици.

 Инж. Наков, който е бивш възпитаник на училището, приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на директора на СУ „Йордан Йовков“ г-жа Елена Димитрова от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

„Вълнувам се да съм днес тук с вас и да отбележим празника заедно. Уверявам ви, че не съм забравил първите си преподаватели, пожелавам им да са още дълги години здрави. Горд съм, че съм бил част от историята на това училище, което ми е дало много. Пожелавам на всички ученици, преподаватели и на ръководството здраве и нови успехи“, заяви инж. Наков.

В празничната програма се включиха Детско – юношески фолклорен ансамбъл „Зорница”, Студио за модерен балет „Фрийдъм“, Тамбурашки оркестър „Русе“ при Общински детски център за култура и изкуство, Диян Генчев, който също е бил възпитаник на училището, както и настоящи ученици на СУ „Йордан Йовков“.

По време на тържеството бяха връчени грамоти и награди на изявените ученици.

Заместник-кметът инж. Димитър Наков поздрави ръководството и учениците на ОУ "Любен Каравелов" по случай патронния ...
Русе е сред общините с най-добри показатели за финансова стабилност
КМЕТ

Снимка на Пламен Стоилов в кабинета

Пламен Стоилов

Радио Русе

www.cem.bg

Банер - Аз, градът Банер Лимес Банер - Проект Банер - Общинско предприятие   Банер - Проект БЕКА Банер - превантивно информационен център - Русе Банер - Местна комисия за борба с трафика на хора гр. Русе Банер - Икономически портал Банер - Общински пазари Банер - комисия за защита от дискриминация Банер SOLVIT  Банер ОП Паркстрой Банер - Решение за по-добър живот